Home » Webshop » Continu verbeteren » Verbeterborden » Verbeterbord | Voorbeeld Adecco (120x240cm)

Verbeterbord | Voorbeeld Adecco (120x240cm)

Visualisatieborden worden vaak van links naar rechts benaderd. Vandaar ook dat op het bedrukte whiteboard van Adecco de KPI’s linksboven zijn gevisualiseerd, dit is het eerste waar medewerkers naar zullen kijken. Verder zijn er op het bord nog meer belangrijke LEAN methodes gevisualiseerd zoals een verbetertabel waar verbeteracties status meegegeven kan worden door middel van magnetische smileys. Tevens is het bord voorzien van een PDCA cyclus.

Wat een verbeterbord in uw organisatie kan doen? Wij geven u graag advies en leveren kostnloos een eerste ontwerp, volledig naar wens en in uw huisstijl met een passende offerte. Als u bij offerte aanvraag de 3 simpele stappen van het contactformulier invult, nemen wij contact met u op. 

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden verbeterborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace