Home » Webshop » Continu verbeteren » Kanban visualisatieborden » Kanban bord | Voorbeeld Daelmans (120x200cm)

Kanban bord | Voorbeeld Daelmans (120x200cm)

Bij stroopwafelfabrikant Daelmans wordt het Japanse Kanban gebruikt om de voorraad op een efficiënte manier te beheren. In de productiehal worden verschillende soorten koek en banket geproduceerd. Voor elk product is ander materiaal nodig. Het bord wordt gebruikt in combinatie met maatwerk maatwerk magneten waarop wordt geschreven welk artikel er naar een bepaalde lijn gebracht moet worden en hoeveel stuks er nodig zijn. Elke lijn heeft zijn eigen kleur voor een duidelijk visueel onderscheid.

Visual Management ook inzetten voor meer efficiëntie? Wij, als visuele experts, denken graag na over een passende oplossing, op maat. Meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden Kanban bord Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset".

Team Visual Workplace