Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Projectenbord | Voorbeeld Stichting LookGood-FeelBetter (120x240cm)
chevron_left Terug naar Planborden Projectenbord | Voorbeeld Stichting LookGood-FeelBetter (120x240cm)
Look Good Feeling Better projectenbord 120 x 240cm

Projectenbord | Voorbeeld Stichting LookGood-FeelBetter (120x240cm)

Stichting LookGood-FeelBetter biedt nazorg aan mensen die kanker hebben gehad door hen te ondersteunen met hun uiterlijke verzorging. Deze zeer innovatieve stichting werkt op projectbasis en om het overzicht en de dynamiek erin te houden, is voor hen een custom-made bord ontworpen waarop ze hun ideeën kwijt kunnen, projectplannen kunnen uitwerken met een tijdsplanning, budget etc., actievoorstellen visueel kunnen maken en targets en resultaten kunnen delen. Door de speciale thermometer wordt in één oogopslag het kwaliteitsniveau voor de klant duidelijk.

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Uniek ontwerp voor uw projectenbord

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace