Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Planbord | Voorbeeld LeenBakker (120x150cm)

Planbord | Voorbeeld LeenBakker (120x150cm)

De afdeling planning van LeenBakker was opzoek naar een visuele tool om de planning van het personeel beter zichtbaar te maken. Daarom creëerde Visual Workplace voor hen een maatwerk roosterbord waarop de roosters van medewerkers wekelijk visueel kan worden gemaakt. Alles rondom planning en aanwezigheid is zichtbaar op het bord, ook eventuele ziekmeldingen en de vakantieplanning. Het bord is uniek voor LeenBakker gecreëerd en is uiteraard voorzien van de huisstijl van het bedrijf, voor meer betrokkenheid en zichtbaarheid.

Ook een planbord voor meer overzicht? Bij Visual Workplace is alles mogelijk. Elk bord dat wij maken is uniek en sluit aan bij de werkprocessen van onze klanten. Meer weten? Klik op de blauwe button hieronder, vul uw gegevens in en kom snel met ons in contact.

  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Planningbord op maat in uw huisstijl

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace 

Gerelateerde producten Wellicht zijn deze producten ook interessant.