Home » Webshop » Agile & Scrum » Scrumborden » Scrumbord | Voorbeeld VSTelecom (120x200cm)

Scrumbord | Voorbeeld VSTelecom (120x200cm)

VSTelecom was opzoek naar een manier om efficiënter te werk te gaan zodat op korte termijn werkende producten konden worden opgeleverd. Ze startte met Scrum! Voor VSTelecom heeft Visual Workplace een maatwerk Scrum takenbord geleverd waarop user stories visueel gemaakt konden worden in de kolommen 'story', 'to do', 'busy', 'done'. Elke task kan worden geplaatst in een van de kolommen en krijgt daardoor een status mee. Tevens is op het bord plaats gemaakt om KPI's te delen en orders zichtbaar te maken op een klembord. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een scrumbord voor uw organisatie? Graag adviseren wij u over een visueel sterke oplossing. Vul in 3 simpele stappen het offerte aanvraag contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet ontvangt u binnenkort wel een op maat gemaakt ontwerp en passende offerte in uw mailbox.

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Een Scrum whiteboard in uw eigen stijl

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace