Vloervensters A4 (enkel)

Zelfklevende vloervensters voor locatie aanduidingen.

Met behulp van deze vloervensters kun je gemakkelijk documenten op de vloer plaatsen waarop wordt aangegeven wat er op de afgebakende plek moet komen te staan. Op deze manier creëer je overzicht en rust op de werkvloer. De vloervensters zijn er zowel in set als los te bestellen. 

Wat vloerbelijning zo krachtig maakt, is niet alleen het afbakenen van ruimtes, maar ook de mogelijkheid om onderscheid te maken door middel van kleur. Zo biedt elke kleur een passende (kleurrijke) oplossing voor specifieke aanduidingen.

Vloervensters combineren met onze vloerstickers? Bekijk onze vloerstickers.

  • Artikelnummer NLTA2011040-E
  • Prijs excl. 9.95
  • Prijs incl. € 12.04
  • VPE 1 stuk
Kies een kleur (samples)
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Sterk visuele vloerstickers

Vloerbelijning wordt veelal ingezet wanneer men aan de slag gaat met 5S werkplekinrichting. Hierbij wordt doormiddel van kleur een aanduiding rondom bijvoorbeeld een pallet gemaakt. Op deze manier baken je voor dit product een plek af en creer je overzicht en rust op de werkvloer. Een volgende stap rondom vloerbelijning is het plaatsen van vloervensters. Met deze vensters kunt u gemakkelijk documenten op de vloer plaatsen waarin wordt weergegeven wat er op de afgebakende plek moet komen te staan.

Kleurcodering in vloerbelijning

Het sterke aan vloerbelijning is niet alleen dat er ruimtes worden afgebakend maar ook dat je doormiddel van kleur onderscheid kunt maken. Visual Workplace is DE partij die vloervensters in zoveel diverse kleuren aanbied. Zo heeft u voor ieder vraagstuk/probleem een passende (kleurrijke) oplossing. Visual Workplace biedt de vloervensters in de volgende kleuren aan; Zilver, Geel, Groen, Blauw, Rood, Zwart, Oranje, Geel/Zwart, Rood/Wit en Groen/Wit. Hieronder in het kort wat u met de diverse kleuren kunt bereiken; 

Geel: Gangpaden, looppaden, plaatsaanduiding

Rood: Afgekeurde materialen

Blauw: Grondstoffen

Download dan hier een datasheet over 5S kleurcoderingen.