Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » 5S Borden » 5S informatiebord | Voorbeeld Visual Workplace (120x150cm)

5S informatiebord | Voorbeeld Visual Workplace (120x150cm)

"We besloten de vorderingen op een groot bord te registreren, in plaats van in mappen. Dat bord hebben we in de gang opgehangen, zodat iedereen het kan zien, ook de uitzendkrachten die hier in groten getale rondlopen. Het gevolg is dat mensen er schik in krijgen om de resultaten die op het bord te zien zijn te verbeteren.”

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een 5S informatiebord voor uw organisatie? Wij adviseren u graag en doen u geheel kosteloos een eerste ontwerp inclusief bijbehorende offerte toekomen. Vul in 3 simpele stappen het offerte aanvraag contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aantal  
Offerte aanvragen
  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • Levertijd 6-10 werkdagen
  • Aantal 1 bedrukt whiteboard
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden 5S informatieborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset".

Team Visual Workplace

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties