Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » 5S Borden » 5S bord | Voorbeeld Mitsubishi (120x150cm)

5S bord | Voorbeeld Mitsubishi (120x150cm)

Dit bord ondersteunt Mitsubishi bij het visueel maken van de diverse verbetervoorstellen vanuit het team. Het 5S bord bevat 10 verbeterregels waarop medewerkers op een laagdrempelige manier hun kortlopende acties en notities kwijt kunnen. Ook het delen van de resultaten uit de audit gebeurd op het 5S bord van Mitsubishi.

Wanneer een 5S programma wordt opgestart is het altijd raadzaam te gaan visualiseren. Waarom? Op deze manier gaat het traject vanaf het begin leven en heeft u een vaste plaats waarop u de resultaten uit de 5S audits kunt delen. Graag vertellen we u meer over de voordelen van een visualisatiebord. Via het contactformulier kunt u direct in contact komen met uw persoonlijke visual management adviseur.

  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden 5S borden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  
"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace