Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » 5S Borden » 5S bord | Voorbeeld Laborie (150x120cm)

5S bord | Voorbeeld Laborie (150x120cm)

Op het bord van Laborie is het Plan-Do-Check-Act verbeterwiel prominent aanwezig, volledig in de huisstijl van Laborie zelf. Op het 5S Teambord wordt ook de voortgang van de diverse voorstellen bijgehouden en gevisualiseerd. Verder hebben de GEMBA walk, audit resultaten en de notulen ook een eigen plek op het bord. 

Ook een uniek 5S bord voor uw team? Onze visual management adviseur vertelt u hier graag meer over. Vul in 3 simpele stappen ons contactformulier  in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. 

  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden 5S borden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  
"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace