Home » Webshop » Whiteboards & accessoires » Whiteboards » Verrijdbaar whiteboard kantelbaar 120x220cm

Verrijdbaar whiteboard kantelbaar 120x220cm

Het Visual Workplace verrijdbaar whiteboard kantelbaar 100x120cm is van hoge kwaliteit gelakt staal. Het whiteboard is magnetisch en beschrijfbaar/ uitwisbaar met whiteboardmarkers. De whiteboards van Visual Workplace bevatten een strakke aluminium omlijsting en worden standaard geleverd inclusief wandbevestiging en een aluminium marker tray (onder aan het bord te bevestigen). Het whiteboard is 360° kantelbaar en is handige oplossing als u niet genoeg ruimte heeft om een whiteboard te plaatsen.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLWB5041010
  • Prijs excl. 419.95
  • Prijs incl. € 508.14
  • Levertijd 3-5 werkdagen
  • Aantal 1 whiteboard
 
Deel dit product met een collega!  
Productomschrijving

Hoge kwaliteit verrijdbare whiteboards kantelbaar

Visual Workplace whiteboards zijn van hoge kwaliteit gelakt staal. Ze zijn magnetisch en beschrijfbaar/uitwisbaar met whiteboardmarkers. Ze bevatten een strakke aluminum omlijsting en worden standaard geleverd inclusief wandbevestiging en een aluminum marker tray (onder aan het bord te bevestigen). 

Alle Visual Workplace whiteboarden zijn magneethoudend. Al onze visualisatiematerialen zijn in te zetten op de whiteboarden. Tevens zijn ze eenvoudig met whiteboardmarkers te beschrijven en is de tekst uit te wissen met daarvoor bestemde whiteboard reinigers.

De whiteboarden worden met een koerier verzonden waardoor we beschadigingen tijdens transport kunnen uitsluiten. De whiteboards worden verpakt in een stevig karton met een houten omlijsting. 

Bent u op zoek naar een ander formaat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Maatwerk formaat whiteboarden behoren ook tot de mogelijkheden.

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties