Home » Webshop » Visualisatieborden » Schaduwborden » Schaduwbord | Voorbeeld AkzoNobel (90x190cm)

Schaduwbord | Voorbeeld AkzoNobel (90x190cm)

Een schaduwbord kun je extra krachtig maken door hem afdelingsspecifiek in te richten. Inclusief afdelingsnaam, eventuele verbeterslogan (herkenbaar en motiverend), in eigen huisstijl en met een legenda zodat altijd voor iedereen duidelijk is waarvoor de schoonmaakmaterialen gebruikt mogen worden.

Op zoek naar een professionele maar vooral visuele oplossing voor schaduwborden? Wij maken maatwerk borden, met de exacte schaduw van materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Aantal 
Offerte aanvragen
  • Artikelnummer NLSB1001010
  • Prijs v.a. 245.00
  • Levertijd 6-10 werkdagen
  • Aantal 1 maatwerk schaduwbord
 
Deel dit product met een collega!  
Productomschrijving

Maatwerk professionele schaduwborden

We bespreken mogelijkheden rondom plaatmateriaal, indeling en uiteraard het grafische eindresultaat. Als onderdeel van 5S moet het een visueel bord worden. Er is veel mogelijk op het gebied van plaatmateriaal. Standaard worden onze schaduwborden direct bedrukt op schuim PVC. Dit materiaal is goed te doorboren (haken) en te bevestigen aan wand of in een (verrijdbare) standaard.

Schaduwborden & 5S werkplekorganisatie

Schoonmaakmaterialen en gereedschap zijn tools welke vaak geen vaste plaats bevatten gezien het gebruiksobjecten zijn. Onderdeel van 5S werkplekorganisatie is het aanbrengen van vaste plaatsen. Een schaduwbord zorgt er voor dat schoonmaakmaterialen en gereedschappen op een vaste plaats op de werkplek hangen. De schaduwen op de borden zijn visueel door de kleuren en het valt op als een onderdeel niet aanwezig is. Ook werkt het voor de medewerker enorm overzichtelijk en zorg het voor een tijdsbesparing op het "zoeken" naar de juiste materialen.

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties