Home » Webshop » Kwaliteit » COVID-19 signing » INFORMATIE Houder A3 (Folie + Venster)

INFORMATIE Houder A3 (Folie + Venster)

⚠️ 🧲 LET OP: Deze folie is ijzerhoudend, niet magnetisch.

Met zelfklevend ijzerhoudend folie maak je gemakkelijk alle oppervlaktes ijzerhoudend. De set bestaat uit twee producten; 1 zelfklevende ijzerhoudende sheet en 1 magneetvenster (diverse kleuren).

Opties

  • 8 kleuren magneetvensters mogelijk
  • 3 mix kleuren beschikbaar voor nog meer aandacht voor de informatie
  • dit product is in A4 en A3 formaat leverbaar

Download onze gratis 1,5m afstand POSTERS ⬇️ #laatonshelpen

POSTERS (8) - 1,5m afstand (Covid-19)
  • Artikelnummer NLMV70020
  • Prijs excl. 11.95
  • Prijs incl. € 14.46
  • VPE 1 set
Kies een productkleur
Onbekend
Productspecificaties
Productomschrijving

INFORMATIE Houder A3 (Folie + Venster)

De folie is eenvoudig aan te brengen door de zelfklevende backing. Deze is geschikt voor vlakke (schone) oppervlaktes en direct te voorzien van een gekleurd kader om elk document meer aandacht te geven.

Magneetvensters helpen u snel en gemakkelijk documenten te visualiseren op een magnetische ondergrond. Echter, niet iedere machine/omgeving heeft een ijzerhoudend oppervlak waar de vensters op gemonteerd kunnen worden. Met deze zelfklevende ijzerhoudende sheet inclusief venster maakt u ieder oppervlak ijzerhoudend. Ramen, muren, deuren of machines maakt u gemakkelijk magnetisch door de zelfklevende sheet te plaatsen.

Specificaties

Deze set bestaat uit een zelfklevend ijzerhoudend vel en een magneetvenster in kleur naar keuze. De sheet is speciaal ontwikkeld voor onze magneetvenster. Hierdoor sluiten ze naadloos op elkaar aan. De twee onderdelen worden los geleverd en zitten dus niet aan elkaar gemonteerd. Hierdoor bent u zelf in staat om de kleur van het venster aan te passen op de boodschap die met het document wilt delen. Het geheel heeft een professionele uitstraling en gaat langdurig mee.