Home » Webshop 2.0
Webshop 2.0
Webshop 2.0

Visual Workplace 2.0

Vanaf begin juli zijn we live met onze vernieuwde webshop. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met uitbreiden van bestaande functionaliteiten maar vooral ook met het luisteren naar onze huidige klanten. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Maar vooral ook wat missen we nog? Met deze input hebben we de volgende functionaliteiten toegevoegd/uitgebreid:

 • Webshop
 • Website
 • Klantprofiel

Webshop

Om het bestellen voor u als klant nog beter te laten verlopen hebben we de complete webshop onder handen genomen. Zoals u waarschijnlijk al is opgevallen is het uiterlijk van de website aangepast aan de nieuwe huisstijl. Naast het uiterlijk is er in de structuur van de webshop ook het een en ander veranderd. Hieronder in het kort de aanpassingen: 

 • Structuur
 • Nieuwe producten
 • Meer informatie
 • Filtermogelijkheden

Structuur

We hebben de indeling van de productcategorieën eens goed onder de loep genomen. Welke benamingen zijn onduidelijk en zijn aan vervanging toe? Op welke pagina's komt u als bezoeken binnen? Met onze nieuwe structuur hopen we u makkelijker te laten navigeren binnen onze webshop. Producten worden makkelijk gevonden en de algehele gebruikerservaring wordt naar een hoger niveau getild. Ervaar het zelf en neem snel een kijkje in de nieuwe webshop

Nieuwe producten

Met onze nieuwe webshop hebben we tevens een aantal nieuwe producten toegevoegd. Producten die u moeten helpen visual management beter toe te kunnen passen en processen visueler te maken. Naast de nieuwe materialen hebben we het assortiment aan voorbeelden verder uitgebreid om een beter idee te geven van onze mogelijkheden. Verbeterborden, schaduwborden etc. we hebben ze allemaal voor als voorbeeld toegevoegd in de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden rondom een van onze borden? Vraag direct vanuit de webshop een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Meer informatie

Om u als klant beter te helpen bij het kiezen van een product wordt er op een productpagina meer informatie gegeven over het product. Zowel in tekst als visueel met voorbeelden waarbij de producten in gebruik worden afgebeeld. Vanaf de nieuwe productpagina's wordt u beter doorgestuurd naar gerelateerde producten. De meeste producten in onze webshop zijn goed met elkaar te combineren. Bekijk het voorbeeld in de nieuwe afbeeldingen en navigeer direct vanuit de gerelateerde producten naar de gewenste pagina. Zo kunt u sneller en makkelijker uw winkelwagen vullen met de producten die voor u van belang zijn. 

Voordat u een productpagina bereikt krijgt u in de nieuwe webshop al genoeg informatie over de producten in een bepaalde catergorie. Een algemene toepassing wordt beschreven zodat u voordat er verder wordt geklikt al een beeld heeft.

Website

Met het vernieuwen van de website pagina's proberen we u als klant meer informatie te verschaffen over het gebruik van Visual Management. De website is verdeeld in drie delen: 

 • Visual management in uw sector
 • Visual management per lean tool
 • Klantcases/referenties 

Visual management in uw sector

U bent werkzaam in de sector dienstverlening en benieuwd op welke manier u visual management kunt toepassen. Onze nieuwe informatieve pagina's geven u de informatie waar u naar op zoek bent met een aantal visuele voorbeelden. Onder elke pagina ziet u direct de producten die in de voorbeelden worden gebruikt. Zo kunt u snel aan de slag met het toepassen van de materialen. 

Visual management per lean tool

Voor de meer ervaren op gebied van Visual Management die al een keuze hebben gemaakt in hun lean tool bieden wij wat extra informatie over de toepassing hiervan. Voorbeelden en bijbehorende producten zorgen voor goede basis om aan de slag te gaan met een lean tool. Wilt u toch meer informatie bij een lean toepassing neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u met onze expertise graag met het uitwerken van uw plannen. Met onze maatwerk oplossingen is er voor iedere probleemstelling een oplossing. 

Klantcases/referenties

In de afgelopen jaren hebben wij veel van onze klanten kunnen voorzien van een maatwerk Visual Workplace oplossing. Een aantal van onze klanten hebben wij aan het woord gelaten in de klantcases. Lees en bekijk hoe Visual Workplace vanaf het probleem tot de oplossing heeft geholpen bij de uitwerking. Neem een kijkje bij onze klantcases.

Profiel

Een van de grootste veranderingen voor u als klant is het klantprofiel. Alle bestaande klanten hebben reeds een login waarmee al op een snelle manier door het afreken proces gelopen kon worden. Deze functionaliteit hebben we uitgebreid met de volgende mogelijkheden: 

 • Overzichtelijk aanpassen van uw gegevens
 • Betaalmethode als voorkeur aangeven
 • Afleveradressen opslaan
 • Bestellingen terug kijken en herbestellen

Overzichtelijk aanpassen van uw gegevens

Het klantprofiel is zo opgezet dat alle belangrijke informatie op een pagina zichtbaar is. Zo kunt u snel en eenvoudig zien welke gegevens opgeslagen zijn in uw profiel. Het aanpssen van deze gegevens gaat tevens vanuit hetzelfde scherm. Zo houdt u altijd de controle over uw eigen gegevens. 

Betaalmethode als voorkeur aangeven

De meeste gebruikers hebben een vaste betaalmethode. Om het betaalproces sneller te laten verlopen hebben we ook dit opgeslagen in uw profiel. Kies eenmalig een betaalmethode en rond het betaalproces in drie snelle handelingen volledig af. 

Afleveradressen opslaan

Afleveradressen variëren nogal per bestelling. Om dit te vereenvoudigen heeft het nieuwe bestelproces de mogelijkheid om snel te switchen tussen afleveradressen. Met één eenvoudige klik wijzigd u het afleveradres. Het systeem onthoudt welke keuze u heeft gemaakt in de laatste bestelling en slaat deze op als standaard afleveradres. 

Bestellingen terug kijken en herbestellen

U heeft een aantal weken geleden een bestelling gedaan en wilt dezelfde producten graag nog een keer ontvangen. U logt in met uw gegevens en komt direct uit op uw profielpagina. Onderaan deze pagina staat uw ordergeschiedenis met aanvullende informatie. Download uw factuur, bekijk de order, herbestel met een druk op de knop of bekijk het track & trace traject van uw nieuwe bestelling. Het nieuwe klantprofiel geeft u de mogelijkheid alles over uw eigen gegevens en bestellingen bij te houden.