Home » Partners
Partners
Partners

Partners

Als professionele onderneming werkt Visual Workplace samen met diverse partners om kwalitatieve diensten en service aan te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. Zo werken wij met Multivers van UNIT4 als boekhoudsysteem en CRM systeem. DHL Worldwide Express verzorgt de levering van al onze pakketten wereldwijd en SandersFritom zorgt er voor dat alle borden onbeschadigd bij de klant aankomen. PowerAssist uit Arnhem is onze vaste onmisbare partner op het gebied van webdevelopment en sinds kort zijn we ook een erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat we MBO studenten een stageplek kunnen aanbieden.

Multivers UNIT4 | Partner TnP

UNIT4 Multivers (online) | ERP software

Multivers van UNIT4 is ons ERP systeem bestaande uit een boekhoudpakket en een CRM pakket. Multivers zorgt er voor dat we alle klantdata op één plek borgen, onze eigen administratie kunnen beheren en het geeft ons de nodige rapportages en praktische functionaliteiten. Met dit professionele systeem kunnen we er voor zorgen dat onze klanten de juiste service ontvangen. Vanaf juli 2014 hebben we een flinke verbeterslag behaald d.m.v. een automatische koppeling met Multivers en onze vernieuwde webshop.

www.unit4multivers.nl
(meer informatie over Multivers vindt u op de website van UNIT4)
 

PowerAssist Arnhem

PowerAssist B.V. | Webdevelopment

Een up to date webshop is voor Visual Workplace en onze klanten essentieel. Op basis van het design ontworpen door 7Pixels Media, ontwikkelde PowerAssist de nieuwe webshop inclusief een CMS wat we in eigen beheer kunnen houden. De nieuwe webshop bevat diverse nieuwe functionaliteiten als; verbeterde zoekfunctionaliteit, een keuzehulp, een slider met voorbeelden, up to date bestelproces, een eigen klantprofiel met inzage in orders en gegevens. Daarnaast koppelden ze de webshop ook direct met het UNIT4 Multivers ERP systeem. Uiteraard is de hele shop ook responsive.

www.powerassist.nl
(meer informatie vindt u op de website van PowerAssist)
 

Rabobank Omnikassa

Rabobank Omnikassa | Online betaalmethodes

De Rabo OmniKassa is een uitgebreide online kassa die verschillende belangrijke Nederlandse en buitenlandse betaalmethoden ondersteunt. Voor onze nationale en internationale webshops bieden wij diverse betaalmethoden aan als iDeal en CreditCard (Visa, MasterCard en Maestro). Meer informatie rondom betaalmethode vind u op onze pagina "Bestellen & Betalen". U kunt namelijk, als zakelijke klant, bij Visual Workplace ook per factuur betalen.

www.rabobank.nl/omnikassa
(meer informatie over Omnikassa vindt u op de website van de Rabobank)

 

DHL Worldwide Express | Partner TnP

DHL Worldwide Express | Pakketservice

Een betrouwbare levering van uw visualisatiematerialen (pakketservice) wordt verzorgt door DHL en zal op werkdagen worden aangeboden tussen 08:00 en 17:00 uur. Bij afwezigheid wordt het pakket een volgende dag wederom aangeboden. DHL is aanwezig in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd, waardoor het ’s werelds meest internationale bedrijf is. Om van de diensten van DHL gebruik te kunnen maken werken we samen met Mondial Logistics. Deze partner is agent voor DHL op het gebied van pakketvervoer in opdracht van bedrijven.

www.mondiallogistics.nl
(meer informatie vindt u op de website van Mondial Logistics)
 

SandersFritom

Midl BV | Logistiek visualisatieborden

Gelegen in ‘Logistics Valley’, met meer dan 10.000 m² moderne warehousing faciliteiten is Midl Logistics een volledig onafhankelijk logistiek dienstverlener. Midl biedt een totaalconcept op het gebied van de supply chain. Onder aansturing van de afdeling Cross Chain Control Center worden meerdere logistieke ketens gecoördineerd en geregisseerd. Een up-to-date Warehouse Management Systeem stelt Midl hierbij in staat de logistieke processen te meten en te sturen, waardoor leveringen snel en efficiënt worden gerealiseerd. Midl geeft Visual Workplace de aandacht die ze wensen en verdienen. Het hoge niveau van kennis, de wil om te winnen, onze onafhankelijkheid en onze gevestigde netwerk, stelt ons in staat om op maat gemaakte logistieke oplossingen aan te bieden. Gericht op oplossingen, krachtig en creatief onder alle omstandigheden. Onze mensen zijn de verbindende factor Wij noemen dit de ‘human interface’. Wij vinden namelijk dat logistiek een vak is waarbij persoonlijke aandacht de sleutel is tot klanttevredenheid. Together we make the difference!

Werner Meijer 
Director Sales & Business Development

www.midl.nl
(meer informatie vindt u op de website van Midl)
 

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen | Personeel

Op 1 januari 2016 trad de Participatiewet in werking. Vanaf die datum is elke Nederlandse gemeente verantwoordelijk mensen te ondersteunen die hulp nodig hebben bij het vinden van werk. Werkbedrijf Rijk van Nijmegen is van mening dat iedereen een plek verdient op de arbeidsmarkt. Zij verbindt mensen en bedrijven in en rondom Nijmegen aan elkaar.  Zo ook Visual Workplace. Wij zetten medewerkers van het WerkBedrijf veelal in om onze materialen te assembleren o.a. met magneten. Deze medewerkers zetten zich volledig in om de kwaliteit van onze magnetische materialen hoog te houden en daar zijn wij heel blij mee. Ook zijn we trots om bij te dragen aan een aanbod op deze arbeidsmarkt.

https://www.werkbedrijfrvn.nl/
(meer informatie vindt u op de website van Werkbedrijf Rijk van Nijmegen)

 

 

Ecabo erkend leerbedrijf

ECABO | TnP erkend leerbedrijf

Per november 2014 is Visual Workplace ook een erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op. In januari 2015 zullen wij onze eerste MBO stagair verwelkomen. Wij investeren niet alleen in ons bedrijf maar ook graag in de toekomst van jongeren.

Ben je nog op zoek naar een uitdagende stage vanaf januari 2015?
Solliciteer dan op onze vacature, wij zien je aanvraag graag voorbij komen.

Vacature MBO stage