Consultants
Consultants

Consultants

Als professionele onderneming werkt Visual Workplace samen met diverse consultants om kwalitatieve diensten en service aan te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. Interesse om u bij de onderstaande lijst te voegen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met +31 24 82 00 265.

Consultant Onprove

Verbeteren met Onprove

Als ondernemer gaat u voor de top. En dat betekent aanpakken. Want alleen met een helder actieplan en duidelijke doelen, bereikt u waar u naartoe wilt.

Onprove heeft een efficiënt verbeterprogramma wat binnen 5 Stappenplan uw bedrijf naar de top leidt. Wij stellen heldere doelen, verbeteren de communicatiestructuren binnen uw bedrijf, maken uw resultaten inzichtelijk en sturen de prestaties van uw werknemers door middel van efficiënte trainingen.

Onze gestructureerde, actiegerichte aanpak en ondersteunende OEE software, zorgt voor een continue verbetering binnen alle bedrijfsprocessen. De nauwkeurig getimede stap-voor-stap aanpak van Onprove garandeert een continue borging en een optimaal optimaal resultaat.

Kijk voor meer informatie over Onprove

Maruna Consulting

Maruna Process Improvement

Maruna Process Improvement, opgericht in 1994, richt zich op het realiseren van operationele verbeteringen en is specialist als het gaat om de verbetermanagement methode: Lean Six Sigma. Verbeteren is leuk: slimmer en leuker werken dat is waar onze klanten samen met Maruna op inzetten. De gemeenschappelijke focus ligt hierbij op het creëren van waarde zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten. Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijk succes van de mensen die met plezier werken aan de dingen die er toe doen. Om u in het complete traject van procesverbetering van dienst te kunnen zijn, bieden wij een geïntegreerd dienstenportfolio van Lean Six Sigma trainingen, coaching, implementatie en detachering.

Kijk voor meer informatie over Maruna

ManagerServices Waardestroom

ManagerServices Waardestroom

De kortste weg naar succes, dat willen we allemaal. Hiervoor gebruikt u de waarde die al aanwezig is in uw bedrijf. U maakt zelf de keuze of uw bedrijf succesvol is of niet. Dit is namelijk afhankelijk van de doelen die gesteld worden binnen uw bedrijf. Hoe hoog legt u de lat om deze gestelde doelen te bereiken?

Uw bedrijf heeft al een waarde. Het is belangrijk dat u deze bestaande waarde in beweging brengt. Kijk eens met een andere bril naar uw bedrijf. ManagerServices Waardestroom ondersteunt U om uw organisatie zodanig te positioneren dat uw klanten, uw aandeelhouders en uw medewerkers denken.

Waardestroom is een combinatie van de volgende peilers:
Leiderschap, Cultuur, Continu verbeteren, Reflecteren (LCCR)(©)

5S Company & Visual Workplace

5S Company

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van een georganiseerde werkplek (5S). Met het hele team organiseren we de werkplek zodat deze efficiënt, veilig en schoon is en blijft. 5S is de basis van een LEAN onderneming. 5S is veel meer dan een grote schoonmaak, de kern is de medewerkers trainen in het signaleren van afwijkingen, verantwoording te geven en elkaars kennis en ideeën gebruiken om elke dag te verbeteren. Borging van het systeem is cruciaal. Wij spreken de taal van de werkvloer, onze kracht zit in het motiveren en meekrijgen van de medewerkers. Een goed geïmplementeerde 5S levert al gauw een efficiency van 5-10% op. Uitvoering op avonden of in het weekend ook mogelijk. 

Kijk hier voor meer informatie over 5S Company