Home » Offerte visualisatiebord(en)
Offerte visualisatiebord(en)
Offerte visualisatiebord(en)

Professionele visualisatieborden maatwerk voor u ontworpen

Visual Workplace levert professionele visualisatieborden, door onze grafisch vormgevers geheel naar uw wensen ontworpen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een praktisch en professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

Hieronder vindt u een greep uit de vele mogelijkheden. Een afwijkende vraag of ander formaat nodig? Wij deinzen er niet voor terug en hebben nog nooit "nee" verkocht.

Specificaties bedrukte whiteboarden 

 • Onze borden zijn van hoge kwaliteit gelakt staal en bevatten een duurzame print incl. laminaat welke krasbestendig en beschrijfbaar is
 • Mogelijke formaten borden zijn:  60x90cm, 90x120cm, 120x150cm, 120x200cm of 120x240cm
 • Elk grafisch ontwerp is mogelijk
 • Het ontwerp van het bord is geheel kostenloos
 • Elk bord wordt geleverd met een aluminium marker tray en een set bevestigingsmateriaal t.b.v. wandbevestiging

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een visualisatiebord voor uw organisatie? Wij adviseren u graag en doen u geheel kosteloos een eerste ontwerp inclusief bijbehorende offerte toekomen. Vul 3 simpele stappen de offerte aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Team Visual Workplace

 • Stap 1 Stap 1

  Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, zodat we al uw contactgegevens hebben.

 • Stap 2 Stap 2

  Voeg een document toe met een ruwe schets (indeling) van hoe het bord er globaal uit moet komen te zien. Elk bestand is mogelijk, ook een potlood schets voldoet.

 • Stap 3 Stap 3

  Geef bij "Uw wensen" aan of u richtlijnen heeft rondom huisstijl/ kleurstellingen en voeg zoveel mogelijk informatie toe rondom uw wensen.

 • Stap 4 Stap 4

  Verzend uw aanvraag. Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen en u een vrijblijvend eerste ontwerp incl. bijbehorende offerte toesturen.

Uw gegevens velden met * zijn verplicht