Home » Downloads » Klantcases
Klantcases
Klantcases

Visual Workplace - Download klantcases

Onder het mom "Practice what you preach" delen wij graag onze succes met u. Op onze pagina klantcases vindt u online al een aantal van onze succesverhalen. Op deze pagina kunt u de klantcases los of als totaal pakket downloaden. Wilt u ook op onze website als succesverhaal komen te staan? Neem dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door een van onze visual management experts.

Klantcase - ANWB

Klantcase - ANWB

Wie mobiliteit zegt, zegt ANWB. Al meer dan een eeuw behartigt de ANWB  de belangen van haar leden, met relevante producten en diensten. Lees in deze klantcase hoe visualisatieborden bijdrage leveren aan het succes van de ANWB Leden Service Center.

Klantcase - Royaan

Klantcase - Royaan

‘Uw verwenner in warme snacks’ is de slogan van Royaan, producent van diepvriessnacks voor onder andere MacDonalds. De bedrijfsnaam zal niet iedereen bekend in de oren klinken, maar Royaan is wel verantwoordelijk voor klinkende namen zoals de Van Dobben- en de Kwekkeboom-kroket. Bij Royaan hebben we verschillende borden geimplementeerd die allen bijdragen aan het succes binnen de fabriek van Royaan.

Klantcase - SNS Reaal

Klantcase - SNS Reaal

REAAL Verzekeringen - onderdeel van SNS REAAL - is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Het bedrijf richt zich op hypotheken, pensioenen, levens- en schadeverzekeringen die zij uitsluitend verkopen via financieel adviseurs en intermediairs. REAAL heeft met behulp van Visual Workplace over verschillende vestigingen 60 verbeterborden uitgerold. Lees meer over het verhaal van SNS REAAL.

Klantcase - Farm Frites

Klantcase - Farm Frites

Farm Frites heeft zich altijd ingezet voor een product van hoge kwaliteit, maar de fastfoodgiganten die wij tot onze beste afnemers rekenen, stellen nóg hogere eisen aan het gehele productieproces en de infrastructuur. We hebben besloten om de hoogste eisen tot onze standaard te maken, zodat we al onze klanten tevreden kunnen stellen. Lees wat de bijdrage van Visual Workplace in dit succesverhaal is. 

Klantcase - Vitalis woonzorg groep

Klantcase - Vitalis woonzorg groep

De laatste tijd hebben we te maken met veel veranderingen in de zorg. De beslissingen die de politiek neemt voor onze sector prikkelen ons om anders tegen ons werk aan te kijken en er anders mee om te gaan. We moeten flexibeler zijn, mee kunnen bewegen en vooral leren hoe we dingen beter, sneller en slimmer kunnen doen. Toen ik voor het eerst met lean in aanraking kwam, zag ik direct een aantal dingen waar wij in de zorg heel goed ons voordeel mee kunnen doen. Dat heeft mij geïnspireerd om hier bij Wissenhaege aan de slag te gaan met lean.

Klantcase - McCain

Klantcase - McCain

Marisa Geens is bij de McCain-vestiging in Grobbendonk werkzaam als McCain Competitive Edge (MCE) Manager. In haar functie houdt zij zich bezig met het implementeren van lean manufacturing in de Grobbendonkse organisatie. Ter voorbereiding op de stappen die McCain in de toekomst wil zetten om het productieproces te verbeteren, is zij nu bezig de fundamenten daarvoor te leggen, onder andere met 5S. In het kader daarvan was één van de actiepunten op haar agenda het overzichtelijk opbergen van de schoonmaakmaterialen. 

Klantcase - Jeroen Bosch Ziekenhuis

Klantcase - Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch is niet zomaar een ziekenhuis; het is een topklinisch ziekenhuis en binnen de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ) zelfs één van de grootste. Voor patiënten betekent dat dat ze kunnen rekenen op hoogwaardige zorg. De diversiteit aan borden maakt dit succesverhaal anders dan andere.