Home » Downloads » Brochures
Brochures
Brochures

Visual Workplace - Download brochures

De Visual Workplace webshop is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste op het gebied van Visual Management. Met een groot scala aan unieke Visual Workplace producten hopen wij u in alle wensen te kunnen voorzien. Een aantal van deze producten hebben we uitgewerkt in één overzichtelijke datasheet. Samengevoegd vormen deze sheets onze Visual Management Brochure. Download de brochure hier als geheel of als losse onderdelen. 

Brochure - Magneetvensters

Brochure - Magneetvensters

Voor het visueel maken van uw documenten op een whiteboard heeft Visual Workplace speciaal ontwikkelde magneetvensters. De vensters zijn leverbaar in elke gewenste kleur en voorzien van hoge kwaliteit magneten. Hierdoor zijn onze producten doorzaam en te gebruiken in elke gewenste werkomgeving. Bestel de magneetvensters online of download hieronder onze brochure voor meer informatie. 

Brochure - Folderbakken

Brochure - Folderbakken

Onze magnetische folderhouders maken het mogelijk meerdere documenten te delen op uw whiteboard. Onze magnetische folderhouders zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten. Bestel de folderbakken in onze webshop of download de brochure voor meer informatie.

Brochure - Magneten & Symbolen

Brochure - Magneten & Symbolen

Magneten en symbolen zijn een sterke visuele prikkel voor op uw whiteboard. Onze standaard magneten zijn zorgvuldig geselecteerd op Visual Management relevantie. Naast onze standaard magneten leveren wij ook maatwerk, alles is hierin mogelijk. Bekijk het aanbod van onze magneten in de webshop of download de brochure voor meer informatie.

Brochure - Magnetische ringbanden

Brochure - Magnetische ringbanden

Evenals de folderbakken kunt u met onze magnetische ringbanden gemakkelijk meerdere documenten ophangen en visueel maken. Het voordeel van de magnetische ringbanden is dat u oude documenten gemakkelijk terug kunt halen. Blader door de documenten met behulp van het ringmeganiek.

Brochure - Schrijfplanken

Brochure - Schrijfplanken

Schrijfplanken zijn alom bekend en bieden de mogelijkheid om direct op documenten te schrijven. Naast de standaard (gekleurde) schrijfplanken heeft Visual Workplace ook magnetische schrijfplanken. Hierdoor kunt u documenten delen op een whiteboard en direct notities maken/checklijsten afstrepen. Een handige combinatie van twee bekende principes. Bestel de schrijfplanken online of download onderstaande brochure voor meer informatie. 

Brochure - Magneetstroken

Brochure - Magneetstroken

Met het gebruik van de C-profiel magneetstroken (ook wel magnetische titelstroken genoemd) kunnen titels op ijzerhoudende oppervlakken (o.a. whiteboards) aangebracht worden. De C-profiel magneetstrook is permanent magnetisch en heeft een stevige hechtkracht.

Brochure - Vloertapes

Brochure - Vloertapes

Een visuele vloerbelijning maakt de werkomgeving veiliger en overzichtelijker. Een belangrijk onderdeel van 5S werkplekorganisatie. Vloerbelijning is verkrijgbaar in verschillende vormen, van duurzaam tot eenvoudig te verwijderen. Neem contact met ons op en laat u adviseren wat voor u de beste oplossing betreft.

Brochure - Diversen

Brochure - Diversen

In deze categorie vallen diversen visualisatie materialen waar u gebruik van kunt maken. Van magnetisch papier tot magnetische fotohoezen. Onze producten zijn uitermate geschikt voor een whiteboard of ander magnetisch oppervlak. Bekijk hier het aanbod online of download hieronder de brochure. 

Complete Visualisatie Materialen brochure

Complete Visualisatie Materialen brochure

Op uw gemak eens door al onze mogelijkheden scrollen? Hier vindt u alle bekende en typische Visual Workplace producten in een overzicht. Download hieronder de complete Visual Workplace Brochure. Of bekijk de producten in onze webshop.